SUBMIT YOUR PROMOBLOG HERE

http://talkblogpromo.blogspot.com
Name*
Title*
Discription*
URL Address
Picture
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image: [ Refresh Image ] [ What's This? ]
>>sign * do not leave it empty(Tanda * tidak boleh ditinggalkan kosong)

Name*: akim91
Title*: Kekasih Yang Tak Dianggap???
Discription*: Pernah tak dalam hidup korang jadi \'kekasih yang tak dianggap\'ni?kalau penah mesti sakitkan?kita je yang terhegeh-hegeh kat dia tapi dia dah ada pun yang len.Tapi dia selalu bagi harapan kat kita seolah-olah dia trima kita padahal dia masih dengan gf/bf dia so kita ni ibarat menunggu durian yang tak jatuh2 je wlupun dah masak.
URL Address: http://fatihah-realitidanfantasi.blogspot.com/
--
Visitor Ip: 60.53.171.242

0 comments