SUBMIT YOUR PROMOBLOG HERE

http://talkblogpromo.blogspot.com
Name*
Title*
Discription*
URL Address
Picture
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image: [ Refresh Image ] [ What's This? ]
>>sign * do not leave it empty(Tanda * tidak boleh ditinggalkan kosong)

Name**:Junai
Title**:RESPONSE RINGGIT
Discription**:RESPONSE RINGGIT - PROGRAM MUDAH MENCARI WANG
RESPONSE RINGGIT merupakan satu program pekerjaan yang sangat menarik dan menakjubkan hanya dari rumah. Ianya amat mudah dilakukan oleh sesiapa sahaja. Tujuan program ini adalah untuk mencari seberapa banyak individu yang berminat untuk menambahkan pendapatan dari rumah sebagai Agen Memberikan Response kepada pelanggan kami. Kami merupakan penyedia servis perkhidmatan pengiklanan secara digital yang berkesan untuk menarik minat pelanggan dan telah beroperasi sejak sekian lama dalam industri ini. Oleh kerana mendapat sambutan yang amat menggalakkan, kami membuka peluang ini kepada orang ramai untuk menyertai Program RESPONSE RINGGIT. Sesiapa sahaja boleh menyertai program Response Ringgit.
Sebagai agen kami, anda akan dibayar RM50.00 untuk setiap pelanggan yang anda respon. Secara minimum anda akan memberikan respon kepada 10 pelanggan kami sehari. Jadi, anda akan dibayar RM500.00 terus ke akaun bank anda pada hari yang sama.
Katakan anda memberikan respon kepada 20 pelanggan setiap hari, anda akan mendapat RM30,000 sebulan. Setelah menyertai program ini, anda boleh memilih cara pekerjaan anda iaitu Part Time/Full Time mengikut kemahuan masing-masing. RESPON 1 PELANGGAN => ANDA AKAN DIBAYAR RM50.00 Sekiranya Part Time => 10 Pelanggan Sehari=> Gaji Anda RM15,000 Sekiranya Full Time => 20 Pelanggan Sehari => Gaji Anda RM30,000 **Anda akan dibayar terus ke akaun bank anda setiap hari. (Anda boleh menggunakan sebarang bank di Malaysia)
Sekiaranya anda teruja dengan program ini, sila layari laman web dibawah untuk penjelasan lanjut:

http://www.ringgit2u.co.nr/?id=suraidah
URL Address:http://www.ringgit2u.co.nr/?id=suraidah
Picture:Iklan Response Ringgit.jpgPowered by EmailMeForm0 comments